Gezocht: handige ‘Harry’

De uitslag uit blog drie is binnen! En JIPPIE, ik mag weer een verhaal publiceren in een verhalenbundel. Dit keer is het Vergane glorie over een afdeling in het bejaardentehuis. Iets anders dan de thrillers die ik tot nu toe schreef… Het verhaal verschijnt in de bundel ‘Oude vrouwen en de geur van chrysanten’.

In mijn eerste blog op deze website schreef ik over mijn dromen. Droom één was een boek met mijn naam erop. Toen Onverwacht verschenen was, zag ik op Twitter een foto van één van mijn medeauteurs waarbij dit boek de derde in haar stapel was. Droom twee was dus zó geboren: een stapeltje boeken met mijn naam er op (waarbij ik bedacht had dat ook ik drie boeken genoeg vond voor de titel ‘stapel’). Ineens is droom twee, met de bundel ‘Live!’ die volgende week verschijnt en de bundel ‘Oude vrouwen en de geur van chrysanten’ die in augustus verschijnt, in de afrondende fase. Natuurlijk heb ik de boeken nog niet in mijn handen (anders zou ik uiteraard trots een foto van de ‘stapel’ bij deze blog plaatsen), maar aan het eind van de zomer is het zo ver. Tijd voor de realisatie van droom drie, dat boek met alleen mijn naam op de omslag…

Wish it, dream it, do it

Laatst waren bij Blokker houten borden met een spreuk in de aanbieding. Eén daarvan was met de spreuk ‘Wish it, dream it, do it’. Helaas waren de bordjes zowel niet ‘mijn kleur’ als ‘mijn taal’, het geeft wel mijn voornemen op het ‘keerpunt van mijn leven’, mijn veertigste verjaardag weer. Het lijkt me een leuke tekst voor boven mijn eigen boekenplank. Drie boeken mogen toch wel al een eigen plank? Zoeken dus, naar een handig mannetje dat een houten bordje maakt met in mooie, sierlijke, dieprode letters: ‘Wens het, droom het, doe het’.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'Gezocht: handige ‘Harry’'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: