Live! is te koop

14 spannende liveshows

De zoektocht naar talent is een bijna onuitputtelijke bron van entertainment. Bijna elke dag is er wel een talentenjacht op televisie, meestal afgesloten met enkele liveshows.
Het publiek in de zaal en thuis op de bank zit gespannen te kijken: wie wordt de winnaar van deze strak geregisseerde wedstrijd? Maar wat als de regie niet alles in handen heeft? Wat als er iets verschrikkelijks gebeurt tijdens de uitzending? Daarover gaan de 14 spannende verhalen in Live!

imageDe verhalen zijn van Mickey Redant, Gert-Jan van den Bemd, Hedi Derijks, Susanna Klaver, Evelien de Block, Ellen Koopmans, Alice Bakker, Karine Jekel, Marlies Renaud, Thea Hummel, Ivonne Wilken, Linda Op den Camp, Suzanne van der Lee en Diana Bokkinga.

In mijn verhaal Somebody that I used to know droomt Janneke wel érg vaak over haar vriend Pim. Dromen? Het zijn nachtmerries! Vertellen die dromen haar soms iets? Of is Pim somebody that she used to know? Lees het in Live!

De bundel kost €14,95.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

2 gedachten over “Live! is te koop

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: