Stapel van drie

Volgende week is het een feit: mijn tweede doel is bereikt. Een stapel van drie! Wil je dit boek lezen? Hij is nu te reserveren bij Uitgeverij Pamac. Zodra ik hem binnen heb, zal ik uiteraard de stapel trots tonen.

Verschijnt 17 september 2012

Mensen houden van bloemen. Ze kunnen je blij maken, ze decoreren, dienen als attribuut en zijn symbolisch. Zo staat de chrysant voor vriendschap, de witte chrysant voor de waarheid en de gele chrysant voor voorzichtige liefde. Ja, het is mooi wat bloemen met je kunnen doen.

Dit geldt ook voor de twintig verhalen in deze bundel. Korte verhalen van talentvolle Nederlandse en Vlaamse schrijvers. Mooie verhalen, spannende verhalen, verhalen die ontroeren, verhalen die goed… en minder goed eindigen, maar die het leven laten zien zoals het leven met bloemen kan zijn.

Inhoud

Tantes tanden – Yvonne GillissenFemmy – Willeke StadtmanWie heeft de mens en zijn tijdelijkheid uitgevonden? – Ina LodwwyckxVerzoeningscake – Cora van MeursDe Jacobsladder – Conny HoogendoornDe pruimedanten – Caroline WammesIona – Peter Cnops,Vergane glorie – Alice BakkerValkuilen – Anne van SteenhovenOld Spice – Rina Mahr,Visserslatijn – Frans M. JansenJavaanse Jongens – Motell RijnenDe chrysantenmoord – Aloka LiefrinkLente – Sonja TigelaarBlozende bloemen – Cat HillDe erfenis – IJsbrand DrostDe dienst – Evelien van KampenZo wakker als wat – Armand KerkmeesterHet feest van de verjaring – José HoltropMet pensioen – Cees Zon.

Ik kan niet wachten om de 19 andere verhalen te lezen!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: