Op een dag kan ik zelf lopen…

Mijn stapel van drie is waarheid… Op naar mijn volgende doel: een boek met alleen mijn naam op de kaft. Op jacht naar een uitgever dus. Nu is de jacht natuurlijk niet zo ingewikkeld, beet hebben is een ander verhaal. Ik heb twee afwijzingen in the pocket. Toch laat ik de moed niet zakken: wat was mijn motto ook alweer?

Niet dromen, maar doen!

Ooit heb ik een Alice-plank in mijn boekenkast. Heb ik dan met deze drie niet al een leuk beginnetje? Van de week vroeg ‘W’ of ik ze alle drie geschreven heb. Ja, één verhaal in ieder. Een mooie reactie van mijn vriendin ‘L’ daarop was: iedereen begint met kruipen, losse stapjes en dán pas zelf lopen!

Op een dag kan ik lopen. Ik weet het zeker.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

4 gedachten over “Op een dag kan ik zelf lopen…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: