Overgave

Zoals ik al in een eerdere blog geschreven heb, ben ik benaderd voor project ‘Overgave‘, een bundel met erotische verhalen. Het project neemt stoere vormen aan, dertien verhalen zijn geschreven, een coverfoto gemaakt en het ‘goede doel’ is uitgezocht. De opbrengst van dit boek gaat namelijk naar Viva la Donna. Deze stichting laat vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad weer stralen, weer genieten. En een soortgelijk doel heeft de bundel: iedereen moet genieten van onze verhalen en van mijn part ga je stralen! Zeg nou zelf: die cover spreekt toch boekdelen…

Initiator Lilian Schneider is druk met publicatievoorstellen, het benaderen van uitgevers, maar eerst het rondsturen van kritieken over elkaars verhalen. Behalve stoer is dit project dus ook heel leerzaam: dertien vrouwen die elkaars werk beoordelen, waardoor je er kritisch naar gaat kijken. De verhalen zijn stuk voor stuk uniek, en natuurlijk hebben ze een erotisch tintje. Een project dat gewoon móet slagen, ik hoop dat de bundel snel verschijnt en dat er veel geld opgehaald wordt voor Viva la Donna.

In Overgave staan naast mijn verhaal ‘Een nieuwe lente’ (Alice Bakker), verhalen van Jacqueline Coppens, Maria Genova, Aefke ten Hagen, Olga Hoekstra, Verena Germeraad, Jeanette Jansen-Kim, Eveline Karman, Nynke Laanstra, Ellen de Ruiter, Lilian Schneider, Rita Spijker en Melissa Skaye. De redactie wordt gedaan door Linda Crombach. Ik vind het stoere vrouwen, waar ik best tussen wil staan. Klik eens naar de sites van de dames, ze zijn stuk voor stuk het bekijken waard. Ik weet zeker dat dit niet mijn laatste bericht is over deze bundel, dus: wordt vervolgd…

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'Overgave'

  1. Hoi Alice! Wat heb je dat mooi gedaan, voor iedereen een pluim. Een stukje boordevol overgave, om het zo maar uit te drukken. Laten we hopen op véél succes!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: