De omslag is klaar!

Dertig vrouwen

Persoonlijk vind ik hem goed gelukt: de omslag voor het boek De Naakte Waarheid. Dertig vrouwen zijn voor dit boek geportretteerd door fotografe Marina Nieuwenhuijs en daarnaast geïnterviewd. Stoere vrouwen, sterke vrouwen, kwetsbare vrouwen. Vrouwen met kanker. dnwVan de dertig vrouwen mocht ik er tien interviewen. Wat een klus, wat een emoties, maar vooral, wat een mooi werk! Ik heb ook niet lang getwijfeld toen Marina vroeg of ik me ook in wilde zetten voor haar volgende project: een boek met dertig mannen met kanker.

Dertig mannen…

Weet of ben je een man die zo stoer is om zijn verhaal te delen en te poseren voor de camera van Marina, neem dan contact met haar op via deze link. Wil je het ‘vrouwenboek’ bestellen? Hij is alvast te reserveren, via ‘mijn’ boekhandel of via Bol. Je kunt hem ook alvast op je verlanglijst zetten voor de feestdagen, hij is het waard!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

3 gedachten over “De omslag is klaar!

 1. Mooi uit het leven gegrepen.
  Onze moet bijdrage is de samenwerking met KankeronderzoekfondsLimburg. ..
  Hopelijk daardoor minder dik boek…
  Groet
  Jos

  Like

 2. Super trots op iedereen en mezelf, omdat ik mee mocht doen aan dit boek.
  Ben erg benieuwd hoe het eruit komt te zien.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: