Lef!

Eigenlijk heb ik er een hekel aan, wedstrijden waarbij je stemmen moet verzamelen om te kunnen winnen. Dat is meer een wedstrijdje ‘wie heeft de meeste vrienden’, in plaats van ‘wie heeft de beste blog geschreven’. Nu ik er per ongeluk toch aan meegedaan heb, wil ik de hoofdprijs niet aan me voorbij laten gaan.

Ik schreef een blog over lef en mijn blog is genomineerd, hoort volgens de jury bij de beste tien blogs die bij de wedstrijd ontvangen zijn. Publicatie in het e-book LEF volgt op deze nominatie. Op zich al een eer, ware het niet dat de hoofdprijs van de stemwedstrijd een flinke boekenbon is, iets waar lezers én schrijvers héél blij van kunnen worden. Wil je mijn blog lezen? En als je er nu een glimlach van om je mond krijgt, als is het maar een kleine, wil je dan ook nog op mij stemmen? Niet onbelangrijk: je kunt er zelf ook nog een leuke boekenbon mee winnen! En mijn dank zal immens zijn 🙂

Lees mijn blog en stem

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: