Mannen, we komen er aan!

Team Open en Bloot is van start
Boek de Naakte Waarheid, een boek waarin vrouwen met beeld en verhaal geportretteerd zijn over de ziekte kanker, krijgt met een mannenvariant ‘Open en Bloot’ en prachtig vervolg. De eerste stappen zijn gezet, de ideeën zijn besproken en de conclusie is duidelijk: het boek moet er komen. Voor Open en Bloot ga ik samenwerken met fotografe Marina Nieuwenhuijs en schrijvers Olga Hoekstra en Natasja Bijl.

Maar…

Om zo’n prachtig project vorm te geven is nog wel wat nodig. In de eerste plaats natuurlijk mannen: ben je een man die (ooit) getroffen is door kanker en wil je andere mannen daarover vertellen, met je verhaal andere mannen helpen of juist een streep onder de vervelende periode zetten, meld je aan! Misschien ken je iemand die in aanmerking komt? Ik hoor het graag. Wil je eerst meer weten? Kijk dan eens op de pagina van de vrouwenvariant De Naakte Waarheid.
Ten tweede: geld. Wie wil dit unieke project sponsoren? Zorgen dat mannen met kanker een podium hebben, hun verhaal kunnen doen en daarbij lotgenoten helpen? Open en Bloot zoekt sponsors! Klik hier voor de contactinformatie. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

PS Vind ons leuk op Facebook en volg ons op Twitter

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: