We zoeken misschien jou wel…

Vandaag samen met fotografe Marina Nieuwenhuijs grote stappen gezet voor project Open & Bloot. Ondanks dat het onderwerp van dit boek, mannen met kanker, niet vreugdevol is, heb ik er ontzettend veel zin in! Dertig mannen met kanker, openhartige verhalen en supermooie portretten. We gaan in de maand maart fotograferen en interviewen en hebben bijna alles compleet: op een paar mannen na 🙂

Dus nog een keer: ben of ken jij een man met de ziekte kanker en wil jij of hij meewerken aan een mooie fotoshoot en een openhartig interview en daarmee andere mannen helpen door ervaringsverhalen te delen? Opgeven of vragen stellen kan via boekopenenbloot@gmail.com

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: