Afscheid nemen

Vandaag dan eindelijk mijn laatste verhaal voor Open & Bloot gemaild naar Marina. Had hem al eerder klaar willen hebben, maar de dood kwam er tussen. Kanker, het blijft een vreselijk nare ziekte…

Dertig mannen die ons maar wat graag hun verhaal vertelden, omdat het zo nodig is dat er over gepraat wordt en over gelezen kan worden. Dertig vrouwen die hen al voorgingen in De Naakte Waarheid, het zusje van Open & Bloot.

Wist je dat je onze projecten kan steunen? Een exemplaar  bestellen bijvoorbeeld, een exemplaar van De Naakte Waarheid aanschaffen, voor een tientje een snorfie maken en daarmee kans maken in de Wall of Fame (en in het boek) te komen, het project met een (klein) bedrag sponsoren…

Eenentwintig verhalen heb ik geschreven, de persoonlijke verhalen van kankerpatiënten. Hoe mooi het ook is, de mooie mensen die ik heb ontmoet en de mooie vriendschappen die zijn ontstaan: ik ben even klaar met kanker. Ik neem met dit laatste verhaal afscheid. Ik houd me aanbevolen voor een schrijfopdracht, maar mag het iets luchtiger? 🙂


Mark Bos, 1 mei 2015 op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Marks verhaal is te lezen in Open & Bloot.
Foto: Marina Nieuwenhuijs

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

2 gedachten over “Afscheid nemen

  1. En nu uitrusten en iets luchtigers, ik begrijp je helemaal Alice. Je bent een topper door 21 mannen met een vreselijke ziekte te interviewen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: