Lef

Het is al een ‘oudje’, voor mij dan, maar vandaag is mijn verhaal Daan stopt verschenen in het gratis te downloaden e-book Lef. De hele top-tien van de blogwedstrijd van de website Damespraatjes.nl is gebundeld. Even lekker lezen…
Veel plezier!

Augustus 2015 Daan stopt in het gratis te downloaden e-book Lef. Naar aanleiding van een blogwedstrijd waarbij mijn blog geëindigd is in de top-tien. Iedereen doet het: mensen afluisteren. Maar wat als de clou maar niet komt in een verhaal dat je afluistert? Blijf je kost wat kost zitten? Tja, waar stopt Daan eigenlijk mee? Het e-book was te downloaden op de site van Damespraatjes.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: