Shortlist Stimuleringsprijs 2015

Een van de bundels waarin een verhaal van mij staat, Het Gebaar, is genomineerd voor de Stimuleringsprijs 2015 van Schrijverspunt.nl. Om te stemmen hoef je niet in te loggen en geen gegevens achter te laten. Kleine moeite toch?PerfectMijn verhaal in Het Gebaar heet Geen konijn is perfect, over stand-upcomedian Lukas Werkhoven. Als zijn show faalt, ontmoet hij in de foyer de dove Carla. Waarom gaat een doof iemand naar het theater? En wat kan Lukas van Carla leren?
Ook in alle andere verhalen in deze bundel speelt een doof persoon een rol. De bundel is eind 2014 verschenen en is ontstaan naar aanleiding van een schrijfwedstrijd.

Stemmen is niet meer mogelijk

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: