Samen lukt het ons

Binnenkort is het zo ver, Open & Bloot ziet dan écht het levenslicht. De mannen die geportretteerd zijn kunnen vast niet wachten en als ik eerlijk ben, ik ook niet. Wat ik namelijk al weet, is dat het een lijvig en indrukwekkend boek wordt, net als zijn voorgangster De Naakte Waarheid, met prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen.

Trots ben ik, dat ik er weer deelgenoot van ben. Zin heb ik, in de boekpresentatie en in de promotie, waar ik met liefde aan meewerk om het boek tot een succes te maken. Voldaan zal ik me voelen als er een mooi bedrag geschonken wordt aan stichting Droomdag, want vergeet niet: daar doen we het allemaal voor, om kinderen met een doodzieke ouder de dag van hun leven te geven.

Eén heuvel hebben we nog te nemen. Om er voor te zorgen dat Droomdag écht een mooi bedrag krijgt, is het belangrijk dat het project 1 november op nul staat. Daarvoor is nog een klein beetje geld nodig. Nou ja, ik geef toe, ik heb dat kleine beetje niet in mijn broekzak zitten…

Onze inititiatiefnemer Marina stuitte op de website voordekunst.nl. Deze organisatie zorgt ervoor dat donaties voldoen aan richtlijnen om in aanmerking te komen voor aftrek van de belasting en de makers van de projecten zorgen voor leuke tegenprestaties. Was je bijvoorbeeld toch al van plan het boek te kopen, dan kun je een donatie doen, waarbij je als tegenprestatie het boek (al dan niet samen met zijn voorgangster) krijgt, gesigneerd en wel. Maar misschien wil je eens een uitgebreide fotoshoot of een keer geïnterviewd worden door mij? Wil je wel eens een cursus ‘korte verhalen schrijven’ volgen bij een van mijn collega-schrijvers? Het zijn maar wat voorbeelden van de leuke tegenprestaties die hangen aan donatie via voor de kunst.

Klik eens naar de projectpagina van ons mooie project. Kijk het filmpje als je wilt en bedenk of je ons kunt helpen het project zo succesvol mogelijk te maken. Samen lukt ons dat wel? Toch?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: