Het is weer begonnen!

Mag ik jou, mijn lieve lezer, een heel gelukkig nieuwjaar wensen? Een nieuw jaar, compleet met nieuwe goede voornemens, nieuwe mogelijkheden én onzekerheid. Mijn goede voornemen? In 2016 ga ik weer de schoolbanken in én wil ik heel veel schrijven. Nog meer doen wat ik wil dus!

Mag ik een gunst van je vragen, lieve lezer? Zou je misschien een beetje voor mij rond willen kijken? Schrijfopdrachten zoek ik, communicatie-opdrachten, interviews wil ik doen, columns schrijven, webpagina’s van spelfouten ontdoen, mooie en uitdagende (web)teksten (her)schrijven, me aansluiten bij bijzondere schrijfprojecten, verhalen schrijven, een boek afronden…

Ideeën zat! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. 2016, ik ben er klaar voor!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: