Mijn obsessie…

Hoewel ik een vrouw van de letters ben, spelen cijfers in mijn leven een grote rol. Niet de cijfers van mijn boekhouding [zucht], maar mijn obsessiecijfers. Precies dertig dingen opruimen,  nog tien bladzijden lezen, mijn voorliefde voor apps die dagen aftellen, het geluk dat ik voel als een cijferreeks niet één, maar twee zevens bevat…

Mijn obsessie heb ik verwoord in mijn verhaal ‘Letterbrij’ in ’25 obsessies’, ik heb de werkelijkheid alleen een beetje omgedraaid. Hoofdpersoon Alphons is mijn tegenpool: een boekhouder met een letterobsessie…

Er zijn obsessies waar je letterlijk aan onderdoor kan gaan, gelukkig kan ik om de mijne alleen maar lachen. En dat hoop ik met mijn verhaal bereikt te hebben: een luchtige obsessie tussen zwaarderen. Een waar je een glimlach van krijgt.

29 mei verschijnt hij: boek 9 waaraan ik een bijdrage heb mogen leveren. Op naar boek 77!

25Obsessies
25 obsessies | 978-94-9211-507-2 | €16,95

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: