100

Blog 100 mag niet zo maar geplaatst worden. Dat moet er een zijn waar over nagedacht wordt, over gepraat. Een waar reacties op geplaatst worden, waarover Humberto Tan me belt om vanavond nog aan te schuiven aan tafel. Waaraan ik nieuwe opdrachten overhoud of nieuwe vrienden. Een die ik niet zo maar even intyp. Echt een extraordinaire blog. Een extravagante, een aparte. Een die in de Telegraaf geplaatst kan worden, of in de Volkskrant.

Gelukkig heb ik de ambitie niet om ergens aan tafel te schuiven vanavond. Humberto is er toch niet deze week! Ook geen ambities voor publicaties in de Telegraaf overigens. Nieuwe opdrachten, nieuwe vrienden en reacties zijn natuurlijk altijd welkom. Zal ik dan maar iets plaatsen waar ik gewoon zelf trots op ben? Heeft niets met 100 te maken, slechts met 9. Mijn stapel van 9. En al zeg ik het zelf: hij is indrukwekkend.

Dat dan weer wel.

Die stapel is trouwens wel een terugkomend thema in mijn blogs. Maar nooit eerder was hij zó hoog. Hoger zal hij worden! Véél hoger… Ik houd jullie op de hoogte.

screenshot_2016-06-03-11-53-15-1.png

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

3 gedachten over “100

  1. Wordt 23x Zwart Licht het 10e exemplaar? Leuk om twee boeken van ons in jouw stapel te mogen zien!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: