Haantje de voorste

bekendmaking-fbEn dan ineens is het bekendgemaakt: Slapen doen we morgen weer wordt uitgegeven. Ik wist het al even, maar had mijn mond gehouden. En dat terwijl ik het van de daken kon schreeuwen! Een boek, met alleen mijn naam op de cover!

A.B.
Toen ik in 2011 begon met publiceren in verhalenbundels kreeg ik nog wel eens de vraag waarom ik onder mijn meisjesnaam publiceer.
‘Omdat ik mijn hele leven zo blijf heten, wat er ook met me gebeurt’, was mijn standaard antwoord. Maar nu ik het rijtje zo zie staan, bedenk ik me. Bedankt pa en ma. Dankzij jullie heb ik de allerbeste naam, alfabettechnisch gezien. Haantje de voorste!

En over Slapen doen we morgen weer? Daar gaan jullie nog tot vervelens toe over horen. Hou me er maar aan!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: