Als ze maar over je praten

Als je ‘over’ iemand praat, is die ‘iemand’ er gemiddeld genomen niet bij. Dus wat je vrienden ‘over’ je vertellen, dat weet je meestal helemaal niet. Omdat ik toch wel nieuwsgierig werd naar aanleiding van een theelabeltje, heb ik de foto van mijn kop thee – met het betreffende labeltje – naar drie vriendinnen gestuurd. Eens kijken, wat ze allemaal te vertellen hebben, over mij.

En het antwoord was…

wp-1481194390792.jpgDe antwoorden waren kort. ‘Alleen maar goede, natuurlijk’ en ‘Tja, dat wil je echt niet weten’.
Eh… eigenlijk wilde ik het wel weten!
De derde vriendin schreef: ‘Dat we samen heerlijk kunnen zagen over taal en stomme foutjes’. Dus als zij over mij vertelt, dan zegt ze: ‘Die Alice joh, daar kun je zo leuk mee zagen, over voutjes!’

Het komt er eigenlijk op neer, dat mijn vriendinnen niet tegen mij gaan zeggen wat ze aan anderen over mij vertellen. En dat is maar goed ook.

Ze kunnen immers beter over je praten dan over je fietsen 😉

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: