Zin in een date?

Aanstaande zondag 26 maart wordt het boek ’23x Zwart Licht’ gepresenteerd in Stadscafé Blij in Zwolle. Hierin staat mijn verhaal ‘Menno S’. Een verhaal over hoe beïnvloedbaar wij allemaal zijn, een verhaal dat naar de strot grijpt…

23xZwartLicht_cover
23x Zwart Licht, verhalenbundel

Hierna eerst alle aandacht naar een boek van mij alleen! 6 mei verschijnt immers mijn debuut Slapen doen we morgen weer, een spannende Young Adult. Volgens mij ga ik de komende tijd beleven alsof ik in een achtbaan zit. Normaal gesproken ben ik daar niet zo’n fan van, maar nu? Geen probleem, ik barst van de energie! Zondag de 26e kun je me tegenkomen in Zwolle. Wil je weten wat mijn verdere plannen zijn? Kijk dan zo af en toe op mijn agendapagina. En heb je nog leuke ideeën voor promotie?

Dan weet je me vast te vinden!


MargotFoto agenda:
Margot Hoogenboom

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: