I proudly present…

Ik mag het eindelijk met jullie delen: de cover van mijn boek ‘Slapen doen we morgen weer’. Er ging wat aan vooraf, maar nu hij zo van mijn scherm spat: hij mag er zijn! Het waren twee fotosessies met geduldige fotografe Sungi, de gezellig baldadige bandleden van Lekker Weer, die model stonden voor de band Twils en het model voor hoofdpersoon Merel, die op een gegeven moment niet meer wist hoe ze staan moest. Dit model is overigens mijn dochter Margot, hoe leuk is dat! En het resultaat?

Slapen doen we morgen weer omslag

Slapen doen we morgen weer

De vijftienjarige Merel gaat met haar vrienden naar het Koningsnachtconcert in het Klaverpark. Daar treedt de band Twils op, waar Merel en haar vriendin Sarah groot fan van zijn. Als er een aanslag gepleegd wordt tijdens het concert verandert alles. Al snel blijkt dat het niets met terrorisme te maken heeft, iemand heeft het op Twils gemunt. Waarom? En wat heeft Merel met de dader?

‘Slapen doen we morgen weer’ is een Young Adult over vriendschap, dood en je minder voelen dan een ander. Het boek ligt vanaf mei 2017 in de winkels. Een gesigneerd exemplaar is hier al te reserveren.


Verschijnt 6 mei 2017 bij Godijn Publishing  • ISBN 978-94-92115-28-7 • €14,95

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: