Met zijn tienen

Zaterdag 6 mei verschijnt mijn debuut ‘Slapen doen we morgen weer’. Maar niet alleen mijn boek verschijnt, er zijn er nog negen! Een (eco)thriller, fantasyboek, roman, fantasyboek, Engelstalige roman, Fantasyverhalenbundel, kinderboek, psychologische roman en roman… Een bont gezelschap!

Verdeelde aandacht

Wat is nu het voordeel van met tien mensen tegelijk een boek presenteren? Natuurlijk, dat je niet in je eentje in de spotlights staat, dat de aandacht een beetje verdeeld wordt. Het podium is groot genoeg in schouwburg Het Park in Hoorn! Nog een voordeel: dat de aandacht een beetje verdeeld wordt! Nee, het staat er niet per ongeluk dubbel… Het kan namelijk zo zijn dat mijn boek je helemaal niet aanspreekt. Dan heb ik toch goed nieuws voor je: verdeel je aandacht! Ook jij vindt een goed boek tussen deze tien. Ik ben in elk geval benieuwd, naar mijn eigen boek, maar zeker ook naar de rest.

Ik ben benieuwd naar alle tien!

De tien auteurs van het Boek10! project:

Janneke Bazelmans | Verkapt | (Eco)thriller
Sonn Franken | De oversteek | Fantasy
José Van Winden | Weekendje weg | Roman
Motell Rijnen | HoRa | Fantasy
Alice Bakker | Slapen doen we morgen weer | Young Adult
Aloysius Keller | Symphony of everyday things | Engelse roman
Johan Klein Haneveld | Conquistador | Fantasy
Lieve van den Berg | Reizende poefjes | Kinderboek
Wil van Bree | De handen van de geliefden | Psychologische roman
Onno-Sven Tromp | Fantoomregen | Roman

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: