Nijmegen, hier zijn we!

Ken je Elle? Elle van Bohemen? Ze publiceerde eens de verhalenbundel Overgave. Elle = zij en Bohemen = vrijgevochten personen met een niet-traditionele levensstijl. Vijftien vrouwen bundelden hun krachten onder dit pseudoniem. Oud nieuws hoor, de bundel verscheen al in 2014. Maar toch is er ook ‘nieuw’ nieuws: Wij! van Bohemen komen naar je toe!

Weet je nog?

OvergaveAfgelopen februari was het drie jaar geleden, van Overgave. Facebook haalde herinneringen op. Reden voor Janneke Heimweg om een mini-reünie te organiseren met de vier schrijfsters die in de eerste helft van 2017 debuteerden: Jeannette Jansen-Kim, Jacqueline Coppens, Janneke Heimweg en Alice Bakker.

Kom je naar Nijmegen?

Van die reünie kun je getuige zijn. Moet je wel even naar Nijmegen komen. Maar het is de moeite waard! We zetten dan met liefde een krabbel in je zojuist aangeschafte boek(en). Zaterdag 20 mei zijn we vanaf 14.00 uur te vinden bij Store & More, Passage Molenpoort 114 in Nijmegen. Leuk als je langskomt! En wil je meer over ons weten? Lees dan de artikelen in de onderstaande linkjes. Tot zaterdag!

Wij van Bohemen Boeken


Wij van BohemenAlle artikelen over Wij! van Bohemen:

Meer over Contact van Jeannette Jansen-Kim  •  Interview met Jeannette Jansen Kim  •  Meer over Evenwicht van Jacqueline Coppens  •  Interview met Jacqueline Coppens  •  Meer over Slapen doen we morgen weer van Alice Bakker  •  Interview met Alice Bakker  •  Meer over De Judajaagster van Janneke Heimweg  •  Interview met Janneke Heimweg

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: