Mijn mysterie

Het ligt op een duistere plek, achter slot en grendel. Is het illegaal? In elk geval stiekem. We doen ons uiterste best het bedekt te houden, beloken én heimelijk, verholen en verscholen. Het is vertrouwelijk. Ben ik cryptisch? Praat ik in raadsels?

Klopt!

De meeste geheimen zijn namelijk ondergronds, mystiek en achterliggend. Ze zijn onbekend, met een goede reden. Het is immers een goed verborgen feit. Dus op de vraag ‘welk geheim weet bijna niemand van jou?’ is maar één antwoord mogelijk:20170217_220122.jpg

Een geheim is geheim. Zullen we dat zo laten?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'Mijn mysterie'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: