Vol is vol

Vandaag is het Koninginnedag. Tenminste, dat was het tot 1948. Natuurlijk heb ik nog nooit Koninginnedag gevierd op 31 augustus, maar wat is er mis met in ere herstellen?

Niks te vieren

20170710_153731.pngIn de maanden april en mei hebben we al Pasen, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. Laten we eerlijk zijn: dat zit vol. De christelijke feestdagen verplaatsen lijkt me wat ingewikkeld. En bovendien: na Pinksteren is er tot aan Kerstmis niks meer te vieren. Met de herintreding van een late zomerse Koninginnedag is het nét even wat beter verspreid. En tot slot: ik had iedereen vandaag best een vrije dag gegund. Wie kan dat regelen? En mocht het helpen in de beslissing: dit is dan per definitie mijn favoriete feestdag.

Beloofd!

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: