De kracht…

Als thuiswerkende freelancer ben je soms eenzaam. Meestal zit je immers in je eentje te werken. Ook ik had daar last van. Dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een -naar mijn idee- ludieke oproep op Facebook te posten. Ik zocht een lege desk. Het resultaat?

Inspirerend

Sinds deze week heb ik een werkplek. De oproep was op donderdag, vrijdag had ik een reactie, daar wilde ik even over nadenken, twee weken later waren de afspraken gemaakt en nu, precies drie weken na mijn oproep, heb ik al drie dagen op mijn nieuwe inspirerende plek gewerkt en leuke mensen ontmoet. Het leven is wat je gebeurt, zei John Lennon ooit, maar wat was het ook alweer met die slingers die je zelf op moest hangen?

Nodeloze voetnoot: wat hou ik van de kracht van sociale media!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: