Eindelijk!

Hij mag in gebruik, de nieuwe agenda! Ik hou van nieuwe agenda’s. Zodra ze in de winkels liggen, ga ik snuffelen. Mijn fonkelnieuwe prachtexemplaar kocht ik tijdens een signeersessie in een boekhandel. Wat ik verdiende gaf ik zo’n beetje direct weer uit. Wat word ik gelukkig van zo’n mooi boekje …

Vol

Ongeduldig lag hij al een tijdje te wachten, zat hij al een maand dagelijks in mijn tas. Van alles staat er al in genoteerd. Door vandaag staat nog even een groot kruis. maar morgen gaan we weer hard aan de slag. Op naar een volle agenda: op naar een druk jaar. En plannen doen we nog gewoon op papier.

Ik hou ervan …

Gelukkig nieuwjaar!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'Eindelijk!'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: