En de winnaar is …

Niets is wat het lijkt, toch? Het verschil tussen mijn uitzicht door een geijzeld raam en mijn uitzicht op een heldere dag als vandaag. De winnaar van deze fotowedstrijd wint deelname aan mijn workshop Beeldend Schrijven t.w.v. €29,50

Wie er gewonnen heeft? 

Niets is wat het lijkt  20180213_212026.jpg

 

Yvon Kruiniger met haar antwoord: ‘Je uitzicht vanuit je woonkamerraam. Nou ja uitzicht? Dichtgevroren op die o zo koude maar mooie winterdag.’ Heel goed Yvon! En dat uitzicht? Volgens haar ‘niet veel’. Klopt, winterse bomen zijn ‘niet veel’. Maar wacht maar tot hij in bloei staat, komende lente! 

Yvon, van harte. Neem je contact met mij op om een datum af te spreken?


Van een sinaasappel tot reflectie in een plas water en van een gestucte muur tot koffie met schuim.

Ik heb genoten van al jullie fantasierijke antwoorden!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: