Alles goed?

Begin dit jaar vierde ik met mijn bedrijf mijn eerste lustrum. Nu, vandaag, bestaat ‘in Woordenland’ op de kop af 270 weken. Geen speciaal moment, zou je op het eerste gezicht denken. Of toch wel?

In mijn eentje

Ik vind 270 weken dé tijd voor reflectie. Het is immers 270 x 7 en ik heb nu eenmaal wat met twee zevens. Dus: heb ik bereikt wat ik wilde bereiken met mijn eigen bedrijf? Wat wil ik in de toekomst nog bereiken? Wat is er mislukt? 270 weken geleden werkte ik nog deels in loondienst. Inmiddels bijna honderd weken niet meer. Mis ik mijn collega’s of vind ik het wel fijn zo, in mijn eentje?

Inspiratie

Natuurlijk: omdat ik het een beetje saai vond, ben ik op zoek gegaan naar reuring. 27 weken geleden (hé, 27 x 7) vond ik een superwerkplek. Een plek waar ik elke dag met plezier naartoe ga. Waar ik inspirerende mensen ontmoet, mensen professioneel kan ontvangen, nieuwe opdrachtgevers vind én mijn workshops mag geven.

Tijd voor reflectie zei ik? Ik mag geenszins mopperen. Alles goed?

Alles beter!

En psst: heb je wel goed naar het oormerk van die koe gekeken?


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: