Een frisse wind

Krijg je ook zo’n blij gevoel van de bloesems aan de bomen? Nou, ik zeker wel. En het is er tijd voor: alles staat binnenkort weer volop in bloei. Waar het tijd voor is? Voor nieuw! Voor fris! Voor het ultieme voorjaarsgevoel.

Een frisse wind

Nu kan ik van elk seizoen wel genieten hoor, maar de lente wint met kop en schouders. De ramen kunnen weer open, de deur op een kier en we laten een frisse wind waaien door álles. Niet alleen door je huis, maar ook door je kledingkast, door je auto en door je werk. Hoe ik dat laatste aanpak?

… en een frisse blik

Weer met een frisse blik naar mijn manuscript kijken bijvoorbeeld. Alvast een beetje schaven en schrappen. De eerste proeflezer heeft al wat opmerkingen in de kantlijn gezet. Kan er iets beter? Vast!

Ik zie het in de lentebloesem!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: