Stilte

Twee keer in de week bloggen. Dat was mijn zelfopgelegde druk. Met de komst van Bakker van Winden werd het drie keer per twee weken én de link naar de blog van José als vierde, waardoor ik weer op twee keer per week uitkwam. En toen ineens ging de stekker uit Bakker van Winden…

… en vergat ik direct zelf ook te bloggen. En dat terwijl mijn huisfotograaf heus wel nieuwe foto’s aanleverde. Zo viel er een korte stilte. Maar vanaf nu geen minimum meer. Bloggen komt voortaan op als poepen. Uiteraard ben ik wel van plan in de gaten te houden dat ik het niet verslof. Nog steeds geloof ik in Practice what you preachEn daarnaast?

Stille waters hebben diepe gronden…

Er borrelt dus vast wel weer een tof blogidee op, binnenkort. Of jij als lezer komt met briljante inbreng? Hoe het ook gaat: houd Praatgraag in de gaten, graag!


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: