Time flies…

“Vol goede moed ga je aan de slag, maar voor je het weet verschuift het bloggen naar de achtergrond. Het is ook niet je specialiteit! En ineens is je laatste blog van anderhalf jaar geleden… “

Oké, zo erg is het nog niet, maar mijn laatste blog is van 14 september. Dat is twee maanden geleden. Dik!

“Regelmaat is belangrijk bij een blog. Je hoeft jezelf geen doelen op  te leggen die niet haalbaar zijn, daar word je alleen maar heel zenuwachtig van. Maar eens per twee weken of maandelijks bloggen is goed te doen. En daar help ik je graag bij.”

Het zijn mijn eigen woorden. Ghostbloggen is een van de diensten die ik aanbied. Gelukkig voor mijn ‘blogklanten’ staan hún blogs in mijn agenda. Die van mezelf daarentegen, zijn wat in de vergetelheid geraakt.

Schrijffeiten

Er is immers sinds 14 september best veel gebeurd. Zo heb ik mijn auteurscontract getekend voor Ze zien mij niet, heb ik alweer een aantal keer die ontzettend leuke workshop Beeldend Schrijven mogen geven, heb ik op een podium gestaan met een microfoon in mijn handen tijdens een groot boekevenement en heb ik meters gemaakt voor mijn derde én vierde boek. O ja, er komt ook nog een bundel aan, met een verhaal van mij erin, die binnenkort in Delft wordt gepresenteerd.

En dan heb ik het alleen nog maar over schrijven! Time flies, when you’re having fun. En zo is het!


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'Time flies…'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: