Kerstpost

Kerstmis is achter de kiezen. Ik ben enorm verwend, met een superleuk uitje, lekker eten én ook nog eens mooie cadeaus. Het waren een paar topdagen, gevuld met supergezellige familiebijeenkomsten. En net als je denkt dat de koek op is, ligt er in de brievenbus op je werkplek nóg een kerstcadeau: de decembereditie van Schrijfsels!

Gedrukt

Wat is dat, zul je denken. Dat is de zesjaarlijkse publicatie van Vereniging Vrienden van het Schrijven in Alkmaar. Ik was daar afgelopen oktober voor een workshop en in de decembereditie van het boekje wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. Hoe tof is het, dat de verhalen die die dag geschreven zijn, gewoon gedrukt zijn? Ik ben er hartstikke trots op!

Waardevol

Schrijfsels
Schreef ik niet in mijn blog van 10 december dat er nauwelijks nog post komt? Dat is zo, maar wat er wel in de bus belandt, is waardevol.

Bedankt Anja, voor dit superleuke kerstcadeautje!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: