Liefde voor papier

Natuurlijk heb ik een digitale agenda. Daarin houd ik al mijn afspraken bij. Gesynchroniseerd met die van mijn lief. Hartstikke handig. Maar mijn beste vriend is toch nog steeds de papieren agenda.

Nieuwe liefje

Toen ik een aantal jaar geleden Paperblanks ontdekte, was het liefde op het eerste gezicht. Afgelopen september dagdroomde ik al bij de internetpagina van het prachtige merk. Ik zocht op mijn gemak mijn nieuwe liefje uit, bestelde haar bij de lokale boekhandel, waar ik haar in oktober ophaalde. Een paar weken heeft ze thuis op mijn bureau liggen ‘shinen’, tot ze in mijn tas mee mocht naar mijn werkplek.

Te-doen

Gloriosa 2019Af en toe kwam ze uit mijn tas. Om iets erin te noteren om te onthouden. Om alvast hier en daar wat op de te-doenlijstje te zetten. En nu mag ze al twee weken dagelijks mijn bureau versieren. Mooi toch? Die bloemen! Is er iemand die de liefde voor dit soort boekjes snapt?

De tijd gaat hard zat hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar ik kijk nu al uit naar de collectie van 2020.

Is het al september?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: