Iets te verbergen?

Stel je zit op een avond op de bank. Je kijkt naar een live-uitzending van een televisieprogramma, waarin geheimen meedogenloos op tafel gelegd worden en in de pan worden gehakt. Jij hebt ook een geheim. Iets waarvan je dacht dat het diep genoeg weggestopt was. Iets waar je je voor schaamt, waar je wellicht spijt van hebt of waar je anderen mee hebt gekwetst.

‘Welkom terug bij Onthullingen. Hier worden geheimen ontrafeld en laten we geen spaan heel van stiekeme en duistere situaties. Bij Onthullingen komen ondergrondse gebeurtenissen tot leven. We gaan terug naar Kirsten, die in het land te vinden is. Kirsten, kom er maar in.’
‘Dank je wel Jacques. We zijn hier in een kleine stad, ergens midden in het land. Hier woont iemand die zich nog onopgemerkt waant.’

En dan gaat je bel.

Je kunt maar beter niets te verbergen hebben …

Nieuwsgierig naar de rest van dit verhaal? Het is te vinden in de nieuwe verhalenbundel Onthullingen, waaraan ik, samen met collega-auteurs van uitgeverij Godijn Publishing, heb meegewerkt.


53333230_1949700271794707_4924528279467065344_n.jpgMeedogenloos in de verhalenbundel Onthullingen.
In deze bundel, de opvolger van Aangenaam die in 2018 verscheen, staan verhalen van diverse auteurs van Godijn Publishing. Meedogenloos gaat over het televisieprogramma Onthullingen; hardvochtige reality-tv, waarin al je geheimen blootgelegd worden. Je kunt maar beter niets te verbergen hebben …
ISBN 978-94-93157-01-9 | € 15,50

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: