* * * * ‘Ik kon hem maar moeilijk wegleggen’

‘Ik kon hem maar moeilijk wegleggen,’ zegt Denise van Diamondpages. Lees de rest van de review hier.

Diamondpages

Titel: ze zien mij niet
Auteur: Alice Bakker
Uitgeverij: Godijn Publishing
Aantal pagina’s: 208
Jaartal: 2019
ISBN: 9789492115898
Genre: Jeugd 13+
banner20190621_175813.jpgAaron heeft leuke vrienden, verveelt zich op school en houdt van voetbal. In de stad Vierblad, waar hij woont, woeden de laatste tijd veel branden. Een daarvan komt wel heel dichtbij: het huis van de tante van Kira, een van de meiden uit zijn vriendengroep, brandt af. Met zijn vrienden gaat hij op zoek naar de dader. De aanwijzingen die ze vinden wijzen gek genoeg naar… de groep! Is Thomas, al zijn hele leven zijn beste vriend, de brandstichter? Of een van zijn andere vrienden?

Ik sta daar gewoon, maar ze zien mij niet. Ze zien mij nooit. Ik ben eigenlijk niet bang dat ze me pakken. Logisch, mij zoeken ze niet…banner
Ze zien mij niet is een boek dat geschikt is voor jongeren vanaf 13 jaar, maar…

View original post 148 woorden meer

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: