Met hoofdletter S

Heb je gezien dat er sinterklaassnoepgoed in de schappen ligt? Oké, ik loop achter, dat ligt er direct na de zomer al. Maar die beste Sinterklaas en al zijn sinterklazen zijn nog niet gesignaleerd!

Op een mooie pinksterdag

Voor wie zich ooit afgevraagd heeft waarom je kerstkoekjes met Kerstmis eet en een kersttrui aantrekt op een kerstdag. Wanneer je in een exemplaar van de bijbel leest en wanneer in de Bijbel. Waarom we vader eren op Vaderdag en niet op een willekeurige zaterdag. En waarom we nog geen pinkstersnoepjes eten tijdens Pinksteren of specifiek op pinkstermaandag?

Opfrissen!

Kortom: wanneer schrijf je iets nu met een hoofdletter en wanneer niet? Je kunt het op je iPhone even googelen op Google … Of je leert het tijdens mijn korte opfriscursus spelling. Natuurlijk behandel ik veel meer dan alleen hoofdletters. Interesse? Laat het me weten, binnenkort wil ik weer een datum prikken.

Kom eens langs,

Logo idee

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: