Liefs, van mij

Een boek met een handtekening, daar wordt ’t net even specialer van. Vooral als het de handtekening is van de auteur en er ook nog eens een persoonlijke boodschap in staat. Sinds kort is er een nieuw platform dat daarin voorziet: Liefs de auteur. Hier zijn uitsluitend boeken te koop met een persoonlijke krabbel.

Signeersessie thuis

Regelmatig staan auteurs in een boekhandel te signeren. Maar wat als die sessie helemaal uit de slinger is en je er ik weet niet hoeveel kilometers voor om moet? Dan is het toch tof dat je het ook vanuit je luie stoel kunt regelen.

Ook mijn boeken staan op Liefs, de auteur. En neem ook eens een kijkje bij de rest! Misschien zit er iets voor je bij?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: