Kun jij je beheersen?

Nog één dag, morgen wordt Jouw spel, mijn regels geboren. Niet letterlijk natuurlijk, stiekem staat er al een doos thuis onder de bank. Mijn uitgever vroeg letterlijk ‘kun jij je beheersen om de doos tot  25/1 dicht te laten?’

En?

… en er voor de lancering niet in te bladeren? Ik beken: ik heb geteld hoeveel boeken er in de doos zaten. Slechts ter controle. Maar verder? Ik heb de doos dichtgedaan en hem onder de bank geschoven! En dat is best knap, want stiekem had ik er wel aan willen ruiken. Het van voor tot achter doorbladeren. Kijken en voelen. Ik ben trots op mezelf. Maar morgen ga ik los.

Er gaat immers niks boven de geur van een vers boek!

En zondag gaat de doos open en zet ik ze in de kast. Tot jij er een bij me bestelt en ik het met liefde signeer en verstuur. Kopen?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

2 gedachten over “Kun jij je beheersen?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: