De vaart erin

‘Ben je al met je volgende boek bezig?’ Na: ‘hoeveel heb je er verkocht’ is dat aan mij de tweede meest gestelde vraag. En als ik bevestigend zeg dat het bijna af is, valt men bijna van de stoel. Toch is het zo, ik heb de vaart er lekker in. Waarom? Omdat ik een uitgever heb die erin gelooft!

Inspirerend

Het is een dunnetje hoor, boek vier. Een novelle. Vandaag gaat hij naar twee proeflezers. En daarna naar de uitgever. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vinden! De volgende stap? Nadenken over boek vijf. Pas maar op wat je me vertelt, de komende tijd. Voor je het weet, ben je mijn inspiratiebron …

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: