En de winnaar is …

Op de blog Ik hou van horror, fantasy en spanning was ik een maand lang schrijver van de maand. Omdat ik het supertof vind, verloot ik twee pakketjes:

In pakket 1 zit een exemplaar van haar nieuwste boek ‘Jouw Spel, Mijn Regels’, een aantal boekenleggers en flyers.
Pakket 2 bevat dezelfde boekenleggers en flyers en een zakje ‘Leesthee’, speciaal door The Personalitea ontwikkeld voor Alice, met popcorn, kaneel en fruit.

En de winnaars zijn …

Via de Facebookgroep hadden een heleboel mensen zich aangemeld om een van de pakketjes te winnen, hoe leuk! Vandaag is het tijd om de winnaar bekend te maken. Heb je meegedaan? Kijk dan snel onderstaand filmpje. Ben je een van de prijswinnaars? Mail me dan even je adresgegevens! Enne, gefeliciteerd!

PS bovenste winnaar wint pakket 1!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: