Pas op de plaats

Het verbaast je vast niet, door de crisis met het c-woord heeft ook In Woordenland het minder druk. Vaste klanten houden – hopelijk tijdelijk – de hand op de knip en nieuwe contacten aanboren is even niet aan de orde. Tijd voor reflectie!

Hier-en-nunetwerk

Van welke opdrachten word ik gelukkig? En wat zou ik het liefst de hele dag doen? Waar ligt mijn creatieve kracht? Het staat overzichtelijk op een rij op een nieuwe pagina op mijn website. En die deel ik graag met jullie. Omdat ik er best trots op ben. En omdat ik wel een beetje digitaal netwerken kan gebruiken …

Kan ik iets voor je doen?

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

2 gedachten over “Pas op de plaats

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: