Let’s celebrate

Aan het eind van de tunnel is er licht. Tenminste, meestal wel. Daarom ga ik er stiekem vanuit dat ik eind november weer in het theater op het podium sta met de mede-juryleden van de schrijfwedstrijd Een zwarte roos op het plein.

Afstand vs. groepsfoto

Onnodig natuurlijk, zeggen dat ik er zin in heb. Maar voor het zover is, moeten jullie eerst zorgen dat ik keihard aan het werk kan. Hoe? Door een verhaal in te sturen. Ding jij ook mee naar publicatie en naast mij op het podium staan? Als het moet, houden we anderhalve meter afstand. Maar stel dat er niks meer aan de hand is. Stel. Dan krijg je een hand. Een schouderklopje. Misschien zelfs een boks. Kruipen we met zijn allen bij elkaar voor een groepsfoto. En gaan we vieren dat we er weer zijn.


De schrijfwedstrijd Een zwarte roos op het plein is onderdeel van evenement BOEK10 van Godijn Publishing in theater Het Klooster in Woerden. Details over de schrijfwedstrijd vind je hier. Je hebt tot 6 september de tijd om je allerbeste verhaal ooit te schrijven. De jury kijkt ernaar uit!

 

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: