Het goede voorbeeld

In dit bloggedeelte van mijn website kan ik het goede voorbeeld geven. Door wekelijks te bloggen bijvoorbeeld. Maar wat als de klad erin komt?

Vergeethoekje

Bloggen voor bedrijven, dat is wat ik regelmatig doe. Zo regelmatig zelfs, dat ik in mijn agenda noteer wanneer mijn klanten weer toe zijn aan een nieuwe blog. Geen kans dat we een keer overslaan of het per ongeluk vergeten. Mijn eigen blog daarentegen komt zo eens in de zoveel tijd in het vergeethoekje. Omdat er andere dingen voor gaan, of omdat ik er gewoonweg even geen tijd voor heb/maak.

Uit handen

Herkenbaar? Bloggen uitbesteden is helemaal niet gek. Sterker nog: als ik als freelance blogger jouw expertise goed verwoord, doen we beiden waar we goed in zijn. Een keer om de tafel om de mogelijkheden te bespreken? Storytelling, nieuwsbrieven, blogs, ik neem het je graag uit handen. Kom eens langs, in Woordenland!

En wat betreft mijn eigen blog: misschien moet ik ‘m eens uitbesteden!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: