Geheimpjes mijn ding?

‘Is dit een uitdaging, Elly?’
Ze had me net gevraagd of ik er ooit aan gedacht had om samen met een andere auteur een boek te schrijven.
Nee, eigenlijk niet. Maar toen ze me er een paar weken later over opbelde, was ik direct enthousiast. ‘We doen het!’

Elly kroop in de huid van Emma, ik in die van Angela. Twee zussen die elkaar vijfentwintig jaar niet gezien hebben. De een omdat ze met de Noorderzon vertrokken is, de ander uit loyaliteit naar hun ouders. Tot de maat vol is voor Angela: ze gaat op zoek naar haar tweelingzus. In Zweden, het nieuwe thuisland van Emma.

In de huid

‘De personages zijn zo tastbaar voor ons geworden, dat ik Elly vanaf nu Emma noem,’ schreef ik op LinkedIn en Facebook. Dat is natuurlijk niet waar, maar het scheelt weinig. ‘Blijf van mijn man af,’ riep ze tijdens het schrijfproces door de telefoon. In het hoofdstuk dat ik haar net gemaild had, zat Angela in gesprek met Brent, de man van Emma. Om aan te geven hoe we in de huid kropen van ons personage 😉

Onthuld

Angela & Emma geeft mij vleugels. Vergelijk het maar met samen sporten; als iemand je ophaalt, ga je met plezier mee. Ik ben alleen reteblij dat ik het niet meer geheim hoef te houden. Want geheimen mijn ding? Nee, eigenlijk niet. Ik ben meer van het roeptoeteren!


Angela & Emma, weerzien

Omslag A&E Weerzien


Angela & Emma, Weerzien

Alice Bakker & Elly Godijn
Pocket| ISBN 978-94-93157-35-4 | €9,99
Luisterboek | ISBN 978-94-93157-71-2 | €6,99
E-boek | ISBN 978-94-93157-70-5  | €3,99

Uitgever: Godijn Publishing

Verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel!

Bakker & Godijn zijn nog niet klaar en de zussen ook niet. De novelle is het intro van de gelijknamige “dikke” roman die in 2021 wordt gelanceerd.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: