Herfstweer – leesweer

In 2019 schreef ik elke week een verhaal op mijn blog, waarin het Klaverpark een grote rol speelt. Mijn vaste lezers weten …

In het Klaverpark kan álles
Trouwen, spelen, verliefd worden,
in bomen klimmen,
dansen in de natuur …

Je hebt schrijvers die in de huid van dieren kruipen, schrijvers die graag over de bloemetjes en de bijtjes verhalen en schrijvers die een niet-bestaand park als leidmotief hebben. Dat dus.

Eind 2019 heb ik de verhalen gebundeld in een gratis te downloaden e-boek. Toen ik net een paar van die verhaaltjes (leestijd 2 minuten) teruglas, wist ik dat ik het boekje onder jullie aandacht wilde brengen. Gewoon, omdat ik het leuk vind als de verhalen gelezen worden. En omdat het er weer voor is.

Veel leesplezier! Laat je weten wat je ervan vindt?

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: