Heb jij tijd over?

Zonder in details te treden over narigheid: wat een raar jaar. Een jaar waarin we ineens zeeën van tijd hebben. Oude hobby’s oppakken of nieuwe ontdekken. Ik heb berichten voorbij zien komen van volwassenen die een heel LEGO-kasteel bouwden. Sprak een dame die naaicursussen gaf en de toestroom van nieuwe leerlingen niet aankon. En de puzzelwinkel heeft het maar druk met het versturen van verse puzzels.

Aan de slag met je fantasie

Het is ook het jaar dat ik startte met het Schrijfcafé. Een keer per maand komen we bij elkaar en bespreken we de verhalen die de deelnemers, naar aanleiding van mijn opdracht, thuis hebben geschreven. Ik zag het al tijdens eerdere workshops die ik gaf: wat een fantasie heeft iedereen. Wat een heerlijke verhalen krijg ik voorgeschoteld en wat een blije blikken bij het uitdelen van een nieuwe opdracht.

De toestroom? Kan ik aan!

Oké, het is een raar jaar. Maar wel een jaar waarin we onszelf opnieuw ontdekken. Zin in een nieuwe hobby? Er is nog plek, bij mijn schrijfcafé. Op de eerste dinsdag van de maand bij mijn werkplek in Roelofarendsveen, de tweede woensdag van de maand bij de Volksuniversiteit in Ter Aar. Bij veel animo gaan we gewoon voor de derde donderdag van de maand. Of de vierde maandag van de maand. Mijn agenda kan het aan. Kom maar op, met jouw verhaal.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: