Kom maar op, met je verhaal!

Houd jij van schrijven? Kom dan naar schrijfcafé. Dit is een bijeenkomst voor iedereen die:
  • meer wil schrijven maar een zetje nodig heeft.
  • dagboekschrijverij naar een hoger level wil brengen.
  • wil weten hoe je een verhaal schrijft.
  • zin heeft in een nieuwe hobby.
  • van schrijven houdt en wel tegen een beetje feedback kan.
Een uitje voor (beginnende) schrijvers die gelijkgestemden willen ontmoeten en ook nog eens iets op willen steken.  Bij het schrijfcafé bespreken we het verhaal dat je naar aanleiding van mijn opdracht hebt geschreven. Jij leest het hardop voor, alle deelnemers aan het schrijfcafé geven feedback. Geen kritiek of commentaar, maar leerzame feedback waardoor je volgende verhaal nóg beter wordt.

Tijdelijk buiten gebruik …

Vooralsnog gaan de bijeenkomsten uiteraard niet door, maar we hopen binnenkort weer bij elkaar te komen bij het Schrijfcafé in Roelofarendsveen of in Ter Aar. Uiteraard volgens de dan geldende richtlijnen. En met koffie/thee én iets lekkers. Dat hebben we verdiend!

Er is nog plek!

Het schrijfcafé is op de eerste dinsdag van de maand bij mijn werkplek in Roelofarendsveen, de tweede woensdag van de maand bij de Volksuniversiteit in Ter Aar. Bij veel animo gaan we gewoon voor de derde donderdag van de maand. Of de vierde maandag van de maand. Mijn agenda kan het aan. Kom maar op, met jouw verhaal.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: