De boekcover, de achtergrond

Een coverbriefing maken voor een nieuw boek is best lastig. Je hebt voor ogen hoe je het wilt en moet dat overbrengen naar de vormgever. Het liefst in één keer goed. Maar weet je wat nóg lastiger is? Een cover laten maken voor een boek dat door twee auteurs geschreven is!

Ontsluierd komt eraan!

Twee meningen, twee ideeën, meerdere belangen. Samen met Elly Godijn schrijf ik aan de serie Angela & Emma. We startten met een novelle, die we de ondertitel Weerzien gaven. Deze speelt zich in Zweden af, dus een Zweeds bergmeer, dat moest het worden. De eerste dikke roman in de serie (ja, hierna volgt meer) is klaar: Ontsluierd. De datum voor de boekpresentatie is geprikt: 26 juni 2021 (save the date!). Dit boek speelt zich af in Nederland. Dus op de cover een Nederlands … Ja, dat verklap ik dus nog niet. Eén ding dan: het is helemaal goedgekomen!

Nieuws!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de cover van de roman ‘Angela & Emma, ontsluierd’? Dan hebben Elly en ik goed nieuws. Binnenkort, zeer binnenkort, wordt deze bekendgemaakt in de nieuwsbrief van Godijn Publishing. Krijg jij die niet in je mailbox? Meld je dan aan via deze -> link.

Heb je hem gezien? Laat ons vooral weten wat je van de cover vindt!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over 'De boekcover, de achtergrond'

  1. Leuk, Alice!
    En het lijkt me inderdaad lastig om er samen uit te komen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: