‘Titel: Ontsluierd – Cijfer: 9’

Wanneer kreeg jij voor het laatst een 9? Bakker & Godijn vandaag nog! Melanie Hoogvliet recenseerde Ontsluierd voor haar blog Bookstamel en ze begint haar recensie met haar mening over de cover. ‘Die hoort wel bij mijn favorieten van dit jaar.’ Als totaalresultaat geeft ze zelfs een 9! Melanie:

De schrijfstijlen van Bakker en Godijn passen perfect bij elkaar en dat merk je in Ontsluierd.

In sommige hoofdstukken is Angela aan het woord en andere Emma. Zelf vind ik het fijn dat het boek vanuit beide dames wordt verteld. Op die manier krijg je toch een beter beeld bij de gedachten van beide personages en dat zorgt er ook voor dat je met beide zussen ontzettend goed mee kunt leven.


⏩ De hele recensie van Melanie lees je op Bookstamel.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: