Winactie!

Op Facebook is een leuke winactie waar ik je graag op attent maak. Check deze link!

WINACTIE
Maar liefst tien e-boeken van de YA ‘Komt niks van terecht’ mag ik van Godijn Publishing gratis en voor niks weggeven! Oké, ik wil wel twee tegenprestaties, maar die zijn minimaal!

Het boek lezen is de eerste – en minst vervelende – vervolgens schrijf je een (korte) recensie en die deel je op een aantal platforms. Bijvoorbeeld: Libris, Bol, Kobo, Storytel, Bruna, Bookspot, Hebben en de webshop van Godijn Publishing.Tot 15 december verzamel ik de mailadressen van mensen die zich in een pb bij mij aanmelden. Vermeld bij je aanmelding ook op welke platforms we jouw recensie straks kunnen terugvinden. Op 15 december kies ik tien winnaars.


Over Komt niks van terecht:
Vanaf het eerste moment dat we vertellen over de zwangerschap, is er één opmerking die we intussen wel duizend keer gehoord hebben: “Marijn en Yara, jullie zijn zestien! Er komt niks van jullie terecht.” Ho. Wacht even. Dan kennen jullie ons nog niet. Dat zullen we nog wel zien.H4C – Komt niks van terecht is verschenen bij Godijn Publishing. Dit is het eerste deel in de H4C-serie.Paperback | ISBN 978-94-9326636-0 | €15,50E-boek | ISBN 978-94-93266-37-7 | €4,99

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: